Taurus Bapi 7.0 Plus Inox Návod k použití Strana 19

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 104
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 18
Preparació d’aliments
Recepta
Accessori
recomanat
Velocitat Quantitat Elaboració Temps
Pa ratllat
10
50 g
Trossegeu el pa sec abans de
posar-lo en el vas i piqueu ns
a la textura desitjada.
1,5
min
Formatge
ratllat
10
200 g
Trossegeu a daus d’1 cm. i
piqueu ns a la textura de-
sitjada.
30 –
50 s
Pastanaga
ratllada
10
300 g
Trossegeu a daus d’1 cm. i
piqueu ns a la textura de-
sitjada.
30 s
Picar fruits
secs
10
300 g
Traieu la pela o clova i piqueu
ns a la textura desitjada
30 s
Picar ou
dur
10
5 ous
Tallar a quarts i picar ns la
textura desitjada
10 s
Carn pica-
da (crua o
cuita)
10
300 g
Trossegeu a daus d’1 cm. i
piqueu ns a la textura de-
sitjada.
30 s
Picar carn
10
40 g
Trossegeu a daus d’1 cm. i
piqueu ns a la textura de-
sitjada.
3 s
Picar pernil
salat
10
60 g
Trossegeu a daus d’1 cm. i
piqueu ns a la textura de-
sitjada.
3 s
Zobrazit stránku 18
1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 103 104

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře